Werken bij MJD

Kom werken in een zorg- en welzijnsorganisatie!

Regelmatig zoeken we mensen die MJD komen versterken. Dat kan in een baan, in een stageplek, als vrijwilliger of in een participatiebaan. Actuele vacatures of vrijwilligersvacatures staan hieronder vermeld. Is er momenteel geen (passende) vacature, dan kunt u altijd een open sollicitatie sturen naar vacature@mjd.nl

> Naar onze vacatures

Voor de landelijke publiekscampagne #ikzorg zijn een aantal professionals van MJD geportretteerd. In deze campagne, initiatief van het Ministerie van VWS, staan mensen centraal die werken in de sector zorg en welzijn. Door hun verhalen op te tekenen laten we zien hoe mooi het werk in een zorg- en welzijnsorganisatie is.

Werken in zorg en welzijn is zoveel meer dan dat je wellicht denkt

Ik beheer het oudste dorpshuis van Nederland. Het dorpshuis speelt een grote rol in onze gemeenschap en bevordert de sociale contacten.

Zelf organiseer ik twee keer per jaar een darttoernooi om meer jongeren te trekken. Ik ben er best trots op, want het loopt ontzettend goed. Als beheerder vind ik het prachtig om met mensen te werken. Per toeval rolde ik in deze functie. Ik zou nooit meer wat anders willen.

Richard – Beheerder dorpshuis