jeugdhulpMeedoen in de samenleving voor iedereen!

>> Online pubquiz – 10 jaar Jimmy’s

By januari 26, 2021 No Comments

Online pubquiz vanwege 10 jaar Jimmy’s Groningen

Jimmy’s in de Herestraat bestaat deze maand 10 jaar! Dat werd zaterdagavond gevierd met een online pubquiz, waaraan ook veel oud-Jimmy’s mee deden. Allerlei hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar kwamen via de vragen voorbij. Wist je bijvoorbeeld dat Kraantje Pappie bij de opening van Jimmy’s was? En dat Jimmy’s een CD heeft geproduceerd? Voor de winnaars waren er bordspellen als cadeau om de coronaperiode door te komen. Oud-facilitator Elroy was één van die winnaars (hoe kan het ook anders). Hij heeft zijn prijs netjes aan Jimmy’s gedoneerd. Bedankt Elroy!

Wie Jimmy’s een beetje kent weet dat een speech van Elroy en de nieuwe facilitators Jorrit en Yael ook niet mocht ontbreken! Daarin ging het over de afgelopen 10 jaar, maar ook over de toekomst. Over 30 jaar staan de kinderen van de facilitators aan het roer en is Jimmy’s nog steeds dé plek in Groningen voor en door jongeren! Vieren we dan weer een feestje 😉

Jimmy’s Podcast

Wist je trouwens al dat Jimmy’s Groningen een podcast heeft? Leuk om te luisteren als je ons een beetje beter wilt leren kennen. Alle afleveringen zijn te vinden op Google Podcasts, Spotify en Apple Podcasts.